Chicken sando sandwich, umamiketsuppia ja rapeaa kaalia

Ainekset:

1.2kgKariniemen Kananpojan Ohutfilee, miedosti suolattu (2545)
0.2kgvehnäjauhoa
0.12kgkananmunaa
pankojauhoja ja rypsiöljyä paistamiseen
20kplvaaleaa vuokaleipäsiivua

Valmistusohje:
1. Leivitä broilerinleikkeet vehnäjauho-kananmuna-pankojauhoissa.

2. Paista leikkeet rapeaksi rypsiöljyssä.

3. Sivele leipäsiivut umamiketsupilla ja kokoa kerrosleiviksi rapean kanaleikkeen kanssa.

4. Tarjoa ohueksi leikatun kaali-porkkanasalaatin kanssa.

Umamiketsuppi

Ainekset:

0.1kgsipulia
0.4kgtomaattimurskaa
0.03kgtomaattipyreetä
0.05lsoijakastiketta
0.05lWorcerstershire-kastiketta
0.025lkalakastiketta
0.025lomenaviinietikkaa
0.03kgruokokidesokeria
rypsiöljyä

Valmistusohje:
Kuullota sipulit pehmeäksi tilkassa rypsiöljyä. Lisää joukkoon loput ainekset ja anna hautua sakeaksi, ketsupin paksuiseksi kastikkeeksi. Soseuta, siivilöi ja jäähdytä asianmukaisesti.

Kaali-porkkanajulienne

Ainekset:

0.5kgsuippokaalia
0.1kgporkkanaa
0.05kgkorianteria

Valmistusohje:
Leikkaa vihannekset mandoliinilla paperinohuiksi suikaleiksi ja laita jääveteen rapeutumaan. Valuta ennen tarjoilua.