Vegepannupihvi, tomaattia ja basilikaa


Pääraaka-aine: Muut valmisruuat

Ainekset:

1.1kgHK Vege Pannupihvi (9703)
0.1loliiviöljyä
0.2 kgsipulikuutioita
0.02kgvalkosipulimurskaa
0.8ltomaattimurskaa
0.1kgsherryviinietikkaa
0.5lkasvislientä
timjamia, suolaa, mustapippuria,
basilikaa
0.5kgerivärisiä pikkutomaatteja lohkottuna

Valmistusohje:
1. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää joukkoon etikka, tomaattimurska ja kasvisliemi. Anna hautua, kunnes sipulit ovat kypsiä.

2. Ruskista jääkaappilämpöiset vegepihvit molemmin puolin kuumalla paistinpannulla tai grillaa pinta rapeaksi.

3. Lisää ruskistetut pihvit ja pikkutomaatit kastikkeen joukkoon ja viimeistele tuoreella basilikalla.

Lisäkkeeksi:

Herneitä, vihreä parsaa, sokeriherneitä, chiliä, karamellisoitua sipulia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet