
Vegepannupihvi, tomaattia ja basilikaa
Pääraaka-aine: Pihvit, pyörykät, mureke, siivet
Ainekset:
1 | kg | HK Vihreät Gluteeniton vegeburgerpihvi, pakaste (9724) |
0.1 | l | oliiviöljyä |
0.2 | kg | sipulikuutioita |
0.02 | kg | valkosipulimurskaa |
0.8 | l | tomaattimurskaa |
0.1 | kg | sherryviinietikkaa |
0.5 | l | kasvislientä |
timjamia, suolaa, mustapippuria, | ||
basilikaa | ||
0.5 | kg | erivärisiä pikkutomaatteja lohkottuna |
Valmistusohje:
1. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää joukkoon etikka, tomaattimurska ja kasvisliemi. Anna hautua, kunnes sipulit ovat kypsiä.
2. Ruskista jääkaappilämpöiset vegepihvit molemmin puolin kuumalla paistinpannulla tai grillaa pinta rapeaksi.
3. Lisää ruskistetut pihvit ja pikkutomaatit kastikkeen joukkoon ja viimeistele tuoreella basilikalla.
Lisäkkeeksi:
Herneitä, vihreä parsaa, sokeriherneitä, chiliä, karamellisoitua sipulia.