Paahdetut siivet fermentoidulla chilitahnalla sekä ranch-dipillä

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan Paahdetut siivet kypsä pakaste (7752)
0.065kgSokeri
0.06lRiisiviinietikka
0.15kgGochujang
0.055kgVoisulaa
1tlValkosipulinkynsi, hienonnettu
2tlSeesaminsiemeniä, mustia ja vaaleita

Valmistusohje:
Sekoita voimakkaasti sokeri ja riisiviinietikka keskenään, kunnes sokeri liukenee. Lisää gochujang. Paista voissa kevyesti hienonnetut valkosipulinkynnet ja seesaminsiemenet. Yhdistä kastikkeeksi. Paista siipiä rasvakeittimessä 175-180 asteessa noin 4,5 minuuttia. Nosta, anna vetäytyä hetki ja jatka paistoa 3,5 minuuttia. Pyörittele siivet kastikkeessa ja tarjoile ranch-dipin kanssa.

Ranch

Ainekset:

0.06lPiimä
2kplValkosipulinkynsi, hienonnettu
1tlMustapippurirouhe
3tlRuohosipuli, tuore
1tlMinttu, tuore
0.24lMajoneesi
Suola

Valmistusohje:
Sekoita tehosekottimessa piimä, valkosipuli, pippuri, ruohosipuli, ja minttu. Blendaa kunnes yritit ovat hienontuneet ja seoksesta tulee vihertävää. Sekoita mukaan majoneesi ja mausta suolalla.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet