Dijon-kuorrutettua porsaanpotkaa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Annoskoko: 0,040 kg

Ainekset:

3.750kgHK Porsaan luutonta potkalihaa (1743 HK Viljaporsaan potkaliha)
0.300kgkarkeaa dijonsinappia
0.020kgfenkolinsiemeniä
0.100kgtummaa sokeria
0.050kgsuolaa
0.010kgmustapippuria
1.000lpunaviinikastiketta
3.000kgperunaa
0.300kgvalkosipulia
0.050kgtimjamia
0.300kgvoita
0.200kgrypsiöljyä

Valmistusohje:
Kypsennä possunpotkalihat ylikypsäksi ja jäähdytä. Paahda fenkolinsiemenet ja jauha jauheeksi. Sekoita fenkoli, sokeri ja sinappi. Kuorruta possut sinapilla ja paahda uunissa 250 °C uunissa 15 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Paista perunat öljyssä ja laita uunivuokaan. Lisää vuokaan voi, timjami ja valkosipuli. Paahda 160 °C uunissa kypsäksi. Tarjoile punaviinikastikkeen kanssa.