Yrteillä maustettua porsaansisäfileetä ja grillattua voita

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Annoskoko: 0,040 kg

Ainekset:

3.750kgHK Porsaansisäfilee (1727 HK Viljaporsaan sisäfilee)
0.800kgvoita
0.200kgpersiljaa
0.200kgbasilikaa
0.300kgpankojauhoja
0.025kgtimjamia
0.030kgvalkosipulia
0.020kgsuolaa
0.003kgmustapippuria
3.000kgjuuriselleriä
0.030kgsuolaa
0.100kgoliiviöljyä

Valmistusohje:
Valmista yrtti-leipäkuorrute: Aseta kuumat hiilet siivilään ja kaada sula voi hiilten läpi ja jäähdytä. Aseta kutteriin, valkosipuli, yrtit, voi, korppujauho ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Levitä massa ohueksi levyksi leivinpapereiden väliin ja siirrä kylmään. Leikkaa sisäfilee ohueksi matoksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta yrtti-leipäkuorrute sisäfilelevyn päälle. Anna sulaa hetken aikaa ja rullaa kelmun avulla rullaksi. Kypsennä 80 °C höyryssä (sisälämpö 62 °C) ja jäähdytä. Paista rullat ja lämmitä uunissa. Voit laittaa coctailtikut lihan läpi. Tämä estää rullan aukeamista. Kuori sellerit, mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Kääri sellerit folioon ja paista 160 °C 45 minuuttia. Jäähdytä sellerit ja revi lohkoiksi. Tarjoile uunin kautta.