Porsas yakitori

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Annoskoko: 0,040 kg

Ainekset:

3.750kgHK Porsaan ulkofileetä (3620 HK Viljaporsaan ulkofilee, puhdistettu)
0.300lruokosokeria
0.600lsoijaa
0.200kgvalkosipulia
0.100kginkivääriä
0.250lriisiviinietikkaa
0.200lpaahdettua seesamiöljyä
0.250lKetjap-soijaa
0.005kgseesaminsiemeniä
0.250losterikastiketta
0.300lhunajaa
0.100kgkevätsipulia
0.030kglimen mehua

Valmistusohje:
Leikkaa porsaanulkofilee 1cm paksuiksi viipaleiksi. Karamellisoi sokeri, lisää hienonnettu valkosipuli sekä inkivääri. Lisää kaikki muut paitsi seesaminsiemen ja kevätsipuli. Keitä noin 15minuuttia, kunnes seos on siirappimaista. Laita possut liotettuihin varrastikkuihin ja kaada marinadi vartaiden päälle. Anna marinoitua 2 tuntia. Paista vartaat. Glaseeraa lopuksi marinadilla ja lisää lopuksi kevätsipuli sekä paahdettuja seesaminsiemeniä vartaiden päälle. Tarjoile nuudeleiden ja wokkikasvisten kanssa.