Sipulipihviä ja Annan perunaa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Naudanliha

Annoskoko: 0,040 kg

Ainekset:

3.750kgHK Naudan ulkofileetä (3491 HK Naudan Takuumurea ulkofilee)
1.200lPuljonki Keittiömestarin Punaviinikastike
0.050kgsuolaa
0.005kgmustapippuria
0.400kgvoita
0.075kgOscar fermentoitu valkosipulipyre
0.015kglehtipersiljaa
0.015kgruohosipulia
0.050kgkapriksia
1.300kgsipulia
1.600kgperunaviipaleita
0.020kgvalkosipulia
0.200kgkirkasta voita
0.016kgsuolaa
0.004kgmaustepippuria

Valmistusohje:
Leikkaa ulkofilee pihveiksi, mausta suolalla sekä mustapippurilla ja grillaa. Kypsennä uunissa loppuun, kunnes sisälämpö 54 °C ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Valmista valkosipulivoi. Sekoita kutterissa pehmeä voi, kaprikset, valkosipulitahna, leikattu ruohosipuli ja lehtipersilja. Pursota voi leivinpaperille ja pyöritä tangoksi. Laita kylmään 3 tunniksi ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa sipulit puoliksi ja paahda uunissa 180 °C noin 20 minuuttia. Mausta punaviinikastike suolalla, mustapippurilla ja voilla. Paista perunaviipaleet valkosipulin ja kirkkaan voin kanssa kevyesti. Mausta perunat maustepippurilla ja suolalla. Asettele perunat vuokaan ja paista 160 °C 40 minuuttia. Tarjoile punaviinikastikkeen kera.