Härkää bulgogi

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Naudanliha

Annoskoko: 0,040 kg

Ainekset:

3.750kgHK Naudan sisäpaistia (3438 HK Takuumurea Naudan sisäpaisti)
0.200lchilitahnaa
0.200lrypsiöljyä
0.600kgsipulia
0.200kgvalkosipulia
0.020kgjuustokuminaa
0.300ltuoretta inkivääriä
0.300kgruokosokeria/sokeria
0.200lriisiviinietikkaa
0.800lsoijaa
0.400lkanalientä
0.020kgsuolaa
0.004kgmustapippuria
0.020kgkorianteria
0.030 kgseesaminsiemeniä

Valmistusohje:
Freesaa suikaloitu sipuli, inkivääri ja valkosipuli. Lisää sokeri kattilaan ja karamellisoi. Lisää etikka, kanaliemi, soija ja chilitahna. Keitä 10 minuuttia. Lisää kuivamausteet ja jäähdytä. Viipaloi liha ohuiksi viipaleiksi ja kaada liemi lihojen päälle. Anna maustua 3 tuntia. Valuta yli määräinen kastike lihasta pois ja paista lihat. Glaseeraa lopuksi lihat ylimääräisellä liemellä. Lisää lopuksi päälle chiliä, korianteria ja paahdettuja seesaminsiemeniä. Tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin ja kimchin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet