Sticky chicken Kentucky Style

Ainekset:

7.500kgKariniemen broilerin koipireisiä (2210 Kariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu)
0.300lruokosokeria
0.100lsoijaa
0.200kgvalkosipulia
0.100kginkivääriä
0.050kgLiquid smoke savuaromi
0.400lHermans BBQ-kastiketta
0.030kgsitruunamehua
0.002kgmustapippuria
0.100lpunaviinietikkaa
0.000kgrypsiöljyä
0.075kgsuolaa
0.001kgkuivattua chililastua
0.001kgkorianteria

Valmistusohje:
Aseta koipireidet vuokaan, lisää rypsiöljy ja mausta suolalla. Kypsennä 120 °C uunissa, kunnes sisälämpö on 74 °C. Karamellisoi sokeri kattilassa, lisää soija, etikka, BBQ-kastike, hienonnettu valkosipuli sekä inkivääri ja keitä noin 30 minuuttia. Lisää liquid smoke ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sivele kastike koipiin ja paahda koipia 250 °C uunissa noin 5 min. Koristele kanat kuivatuilla chililastuilla ja korianterilla. Tarjoile esimerkiksi vihreän salaatin kera.