
Grillatulla sitruunalla ja valkosipulilla maustettua kanaa ja parmesanpolentaa
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Annoskoko: 0,040 kg
Ainekset:
10.000 | kg | Kariniemen Kananpojan koipireisi, marinoitu (2468) |
1.000 | kg | sitruunaa |
0.500 | kg | valkosipulia |
0.100 | kg | timjamia |
1.000 | kg | voita |
0.200 | kg | suolaa |
0.010 | kg | mustapippuria |
1.000 | kg | kermaa |
1.000 | kg | Kanalientä |
0.500 | kg | polentaa |
0.001 | kg | timjamia |
0.020 | kg | valkosipulia |
0.200 | kg | parmesanraastetta |
Valmistusohje:
Aseta kanankoivet vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 kunnes sisälämpä on +78. Valele pintaan huoneenlämpöistä voita, asettele päälle grillattuja sitruunanviipaleita sekä puolikkaita valkosipuleita.
Leikkaa timjamit hienoksi ja ripottele kanojen päälle.
Paahda kanat 250 °C uunissa noin 5 minuuttia.
Polenta:
Laita kanaliemi ja täysmaito kattilaan. Lisää valkosipuli ja timjami maustepussissa seokseen ja anna maustua. Lisää polenta ja hauduta kypsäksi. Viimeistele polenta voilla ja parmesanilla. Raasta parmesania päälle.