Grillatulla sitruunalla ja valkosipulilla maustettua kanaa ja parmesanpolentaa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Annoskoko: 0,040 kg

Ainekset:

10.000kgKariniemen Kananpojan koipireisi, marinoitu (2468)
1.000kgsitruunaa
0.500kgvalkosipulia
0.100kgtimjamia
1.000kgvoita
0.200kgsuolaa
0.010kgmustapippuria
1.000kgkermaa
1.000kgKanalientä
0.500kgpolentaa
0.001kgtimjamia
0.020kgvalkosipulia
0.200kgparmesanraastetta

Valmistusohje:
Aseta kanankoivet vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 kunnes sisälämpä on +78. Valele pintaan huoneenlämpöistä voita, asettele päälle grillattuja sitruunanviipaleita sekä puolikkaita valkosipuleita. Leikkaa timjamit hienoksi ja ripottele kanojen päälle. Paahda kanat 250 °C uunissa noin 5 minuuttia. Polenta: Laita kanaliemi ja täysmaito kattilaan. Lisää valkosipuli ja timjami maustepussissa seokseen ja anna maustua. Lisää polenta ja hauduta kypsäksi. Viimeistele polenta voilla ja parmesanilla. Raasta parmesania päälle.