Chili-lasagnette kalkkunan jauhelihasta

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat

Ainekset:

1.35kgKariniemen Kypsä Kalkkunan jauheliha, sous vide (7445)
0.12kgTacomauste
0.3kgSipulikuutio
0.05kgValkosipulimurska
1.4kgTomaattimurska
0.7kgLasagnette-pasta
0.12kgMargariini
0.12kgVehnäjauho
1.5lMaito
0.2kgJuustoraaste

Valmistusohje:
Freesaa sipulikuutiot ja valkosipulimurska kattilassa. Lisää jauheliha sekä tomaattimurska. Mausta kastike suolalla ja tacomausteella. Valmista vaalea peruskastike sulattamalla voi ja lisäämällä siihen vehnäjauhot. Lisää maito varoen ja hauduta noin 15 minuuttia. Sekoita juustoraaste lopuksi kastikkeen joukkoon. Lisää lasagnette-pasta jauheliha-tomaattikastikkeeseen ja annostele se 1/1 GN-vuokaan. Painele tasaiseksi ja kaada vaalea kastike päälle. Paista 160 °C:ssa 30% höyryllä noin 35 minuuttia, jonka jälkeen paistolla 180 °C:ssa noin 5 minuuttia.