Punajuuribolognese kalkkunan jauhelihasta

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Jauhelihat, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon

Ainekset:

2kgKariniemen Kypsä Kalkkunan jauheliha, sous vide (7445)
0.1lrypsiöljy
0.75kgsipulikuutio
0.05kgvalkosipulimurska
0.01kgmustapippuri
0.02kgtimjami, kuivattu
1.5kgpunajuuriraaste
1.2kgtomaattimurska
suola

Valmistusohje:
Kuullota sipulit ja mausteet rypsiöljyssä. Lisää joukkoon punajuuriraaste ja jatka kuullottamista, kunnes punajuuri pehmenee. Yhdistä joukkoon kypsä jauheliha sekä tomaattimurska ja hauduta noin 20-30 minuuttia. Tarjoa kokojyväpastan, rucolan ja juustoraasteen kanssa.