Possu-pähkinäwokki, rapeaa sipulia ja inkivääriä

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon

Ainekset:

1.5kgHK Viljaporsaan Lihalastu, kypsä (7438)
2.5kgnuudeli, esikypsenny / liotettu
1kgvihannessuikalesekoitus
Kastike:
0.2lseesaminsiemenöljy, paahdettu
0.2lsoijakastike
0.12kginkivääritahna
0.1llimemehu
0.2lsweet chili-kastike
Lisäksi:
0.2kgpaahdettuja maapähkinöitä murskattuna
0.1kgpaahdettua sipulia
tuoretta korianteria

Valmistusohje:
Valmistusohje: 1. Ruskista paistileikkeet voi-kasviöljyseoksessa. Nosta lihat GN-vuokaan ja kypsennä +160 °C (40%) kunnes sisälämpö on +70 °C. 2. Viillä raakamakkarat auki pituussuuntaan ja ruskista makkaramassa paistinpannulla jauhelihan tapaan. Jätä liha karkean reiluksi paloiksi. Lisää joukkoon pinaatti ja kuullota kunnes pinaatti pehmenee. Lisää joukkoon kanaliemi, kerma sekä sinappi. Anna kiehahtaa sakeaksi muhennokseksi. 3. Annostele makkara-pinaattimuhennos paistileikkeiden päälle