Kalkkunan paistileikettä, Livornon Luigia ja dijonsinapilla maustettua pinaattia

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Ainekset:

2kgKariniemen Kalkkunan paistileike miedosti suolattu (2853)
0.05kgvoi-kasviöljyseos paistamiseen
0.56kgHK Livornon Luigi-raakamakkaraa
0.6lkanaliemi
0.4lruokakerma
0.04kgdijonsinappi
0.2kgpinaattia
mustapippuria

Valmistusohje:
Valmistusohje: 1. Ruskista paistileikkeet voi-kasviöljyseoksessa. Nosta lihat GN-vuokaan ja kypsennä +160 °C (40%) kunnes sisälämpö on +70 °C. 2. Viillä raakamakkarat auki pituussuuntaan ja ruskista makkaramassa paistinpannulla jauhelihan tapaan. Jätä liha karkean reiluksi paloiksi. Lisää joukkoon pinaatti ja kuullota kunnes pinaatti pehmenee. Lisää joukkoon kanaliemi, kerma sekä sinappi. Anna kiehahtaa sakeaksi muhennokseksi. 3. Annostele makkara-pinaattimuhennos paistileikkeiden päälle