Basilikavoilla maustettua kalkkunan sisäfileetä ja pekonia

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Ainekset:

2kgKariniemen Kalkkunan sisäfilee miedosti suolattu (2620)
0.05kgpersiljaa ja basilikaa karkeana silppuna
0.05kgvoisulaa
mustapippuria
0.02lsitruunamehua
0.34kgHK Amerikan Pekoni, viipaloitu (4626)

Valmistusohje:
Valmistusohje: 1. Hienonna valkosipulinkynnet ja persilja, lisää joukkoon sitruunamehu ja voisula. 2. Mausta kalkkunafileet mustapippurilla ja pyöräytä joukkoon yrtti-voiseos. Kääntele fileitä kunnes seos on tasaisesti lihojen pinnalla. 3. Kääri fileet pekoniviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Kypsennä paisto-ohjelmalla tai +170 °C (40%) kunnes lihan sisälämpö on vähintään +70 °C.