
Basilikavoilla maustettua kanaa ja pekonia
Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton
Ainekset:
2 | kg | Kariniemen Kananpojan Rintafilee, miedosti suolattu (2530) |
0.05 | kg | persiljaa ja basilikaa karkeana silppuna |
0.05 | kg | voisulaa |
mustapippuria | ||
0.02 | l | sitruunamehua |
0.34 | kg | HK Amerikan Pekoni, viipaloitu (4626) |
Valmistusohje:
Valmistusohje:
1. Hienonna valkosipulinkynnet ja persilja, lisää joukkoon sitruunamehu ja voisula.
2. Mausta fileet mustapippurilla ja pyöräytä joukkoon yrtti-voiseos. Kääntele fileitä kunnes seos on tasaisesti lihojen pinnalla.
3. Kääri fileet pekoniviipaleisiin ja aseta uunivuokaan.
Kypsennä paisto-ohjelmalla tai +170 °C (40%) kunnes lihan sisälämpö on vähintään +70 °C.