Kalkkunan sisäfileetä, paahdettua tomaattia ja fetajuustoa

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Ainekset:

2kgKariniemen Kalkkunan sisäfilee miedosti suolattu (2620)
0.7kgkirsikkatomaatteja
0.35kgfetajuustoa / salaattijuustoa
0.05kgpersiljaa ja basilikaa karkeana silppuna
0.05kgSambal Oelek- chilitahnaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Valmistusohje: 1. Puolita tai lohko tomaatit, murusta fetajuusto tomaattien joukkoon. Lisää yrtit sekä chilitahna. 2. Laita kalkkunan fileet voideltuun GN- vuokaan ja viillä pintaan pituussuunnassa noin 1 cm tasku. 3. Annostele tomaatti-juustotäyte kalkkunoiden pinnalle ja kypsennä +160 °C (40%) kunnes sisälämpö on vähintään +70 °C. 4. Tarjoa paahdettujen vihannesten ja salaatin kanssa