Jogurtti-timjamibroileria (kylmävalmistus)

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu paistileike (7636)
0.06kgKylmäliukoinen tärkkelys
1kgKreikkalainen jogurtti, maustamaton
0.03kgvalkosipulimurska, öljyssä
0.02kgpersilja, pakaste
0.1loliiviöljy
mMustapippuri
timjami

Valmistusohje:
Laita broilerit ja GN- vuokaan . Mittaa kylmäliukoinen tärkkelys sekoitusastiaan ja lisää joukkoon jogurtti sekä pakkauksen paistoliemi. Sekoita kunnes tärkkelys on liuennut. Lisää joukkoon loput kastikkeen ainekset. Kaada kastike lihojen päälle, peitä kannella ja siirrä kylmäsäilytykseen. Kastike säilyy kylmässä +4 - +6 °C max 48 h, +2 - +4 °C max 72 h. Kuumenna liha kastikkeessa yhdistelmäuunissa +140 ºC (20 % höyry) kunnes sisälämpö on omavalvonnan mukainen. Ruskista pinta nopeasti kuivapaistolla. Viimeistele tuoreilla yrteillä.