Broileri-kurpitsacurry (kylmävalmistus)

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu paistileike (7636)
2kgkurpitsalohko/juureskuutio, sous vide/pakaste
0.75lvesi
0.06kgKylmäliukoinen tärkkelys
0.04kgkanaliemijauhe
0.75kgsipulikuutio, pakaste
0.05kgvalkosipulimurska, öljyssä
0.04kgjuustokumina
0.04kgkorianteri, jauhettu
0.05kgkurkuma
0.03kginkivääri, jauhettu
0.01kgchilihiutale
1lkookosmaito
0.8kgtomaattimurska

Valmistusohje:
Laita broilerit ja kurpitsalohkot GN vuokaan Mittaa kylmäliukoinen tärkkelys sekoitusastiaan ja lisää joukkoon vesi. Sekoita kunnes tärkkelys on liuennut. Lisää loput kastikkeen ainekset sekä pakkauksen paistoliemi. Kaada kastike lihojen päälle, peitä kannella ja siirrä kylmäsäilytykseen. Kastike säilyy kylmässä +4 - + 6 °C max 48 h, +2 - +4 °C max 72 h. Kuumenna liha kastikkeessa yhdistelmäuunissa +140 ºC (20 % höyry) kunnes sisälämpö on omavalvonnan mukainen. Viimeistele paahdetuilla, murskatuilla kurpitsansiemenillä ja tuoreella korianterilla.