Kimchi Quesadillat

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Broileri, Kalkkuna, Kypsät lihat

Ainekset:

20kpl tortillalettuja
1.5kg HK Rypsiporsas® Pulled pork, pakaste (7904) tai HKScan Pro Pulled Chicken, pakaste (7906)
0.5kgkypsytettyä cheddarjuustoa raastettuna
0.25kgKimchi, paloiteltuna
20 kplShisolehtiä, revittynä
Seesamiöljyä

Valmistusohje:
Ripottele puolet juustosta 10 tortillaletulle ja annostele liha tasaisesti juuston päälle. Lisää kimchi ja revitty shiso. Ripottele loput juustosta päälle ja paina toiset tortillaletut päällimmäiseksi. Paista pannulla 1-2 minuuttia/puoli, niin että juusto sulaa ja liha kuumenee. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoa inkiväärikurkkujen kera.

Inkiväärikurkut:

Ainekset:

2kplkurkkua
0.1lriisiviinietikkaa
0.03kgsuolaa
0.05kgsokeria
inkivääriä raastettuna
punaista chilia hienonnettuna
korianteria hienonnettuna

Valmistusohje:
Sekoita keskenään etikka, suola, sokeri, inkivääri ja chili. Kuori kurkku, leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja sekoita viipaleet liemeen. Anna maustua 15 minuuttia välillä sekoittaen. Siivilöi liemi pois ja sekoita korianteri joukkoon.