Kana Banh Mi

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Erikoislihavalmisteet, Pihvit, pyörykät, mureke, siivet

Vietnamilainen täytetty patonki.

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan Rapea paneroitu Boneless Wing, pakaste (7726)
0.5 kgHK Maksamakkara (5070)
5 kplpatonkia
kurkkusuikaleita
korianteria, tuore
thai-basilikaa, tuore

Valmistusohje:
Laita broilerit Gn-vuokaan ja kuumenna uunissa +180 °C:ssa jäisenä 12-15 minuuttia, sulatettuna 8-10 minuuttia. Leikkaa patongit pituussuunnassa puoliksi ja grillaa leikkauspinnoiltaan rapeaksi. Levitä pinnoille ensin majoneesia ja päällystä alapuoli HK Maksamakkaralla, marinoidulla porkkanaraasteella ja kurkkusuikaleilla. Lisää yrtit ja rapeat broileripalat. Leikkaa patongit kahteen osaan ja laita tarjolle.

Marinoidut porkkanat:

Ainekset:

0.35kgporkkanasuikaleita
0.012kgsuolaa
0.01kgsokeria
0.05lriisiviinietikkaa

Valmistusohje:
Sekoita porkkanasuikaleet, suola, sokeri ja etikka keskenään. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

Sriracha-majoneesi:

Ainekset:

0.4lmajoneesia
srirachaa
0.1llimen mehua

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua kylmässä.