Maissileivitetty broilerin paistileike


Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

12kgKariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu (2210)
0.25kgRUB grillaus ja yleismauste (Santa Maria)
0.35kgRUB Chimi-Churri (Santa Maria)
1kgPolentaryynejä
1kgkikhernejauhoja
0.7lCreme Fraiche Kermaa
0.3lmaitoa
2kgIndia maissilastuja

Valmistusohje:
Sekoita Polenta, kikhernejauhot ja mausteet keskenään. Sekoita toisessa astiassa maito ja creme fraiche. Jauha maissilastut pieneksi muruksi. Kasta broilerin paistileikkeet maito-creme fraiche seoksessa. Pyöräytä palat jauho-mausteseoksessa ja kasta uudestaan maito-creme fraichessa. Pyöräytä paistileikkeet lopuksi maissilastu muruissa. Frittaa painerasvakeittimessä+160 °C 4 minuuttia. Esivalmistelut voi tehdä 1-2 tuntia aiemmin (”taikinointi” saa vettyä). Hieman ennen friteeraamista palat voi pyöräyttää toistamiseen maissilastumuruissa.

Minttu-jogurttikastike

Ainekset:

5lTurkkilaista jogurttia
1kgpunasipuli
1pntminttua
1pntsitruunamelissaa
0.1llimemehua
mustapippuria
0.04kgsuolaa
0.03kgsokeria

Valmistusohje:
Hienonna sipuli ja yrtit. Lisää turkkilainen jugurtti ja sekoita tasaiseksi. Lisää limemehu. Mausta mustapippurilla, suolalla ja sokerilla. Tarkista maku.

Chili majoneesi Korea twist

Ainekset:

5kgmajoneesia
0.15kgGochujang chilitahnaa
0.075kgtulista chilikastiketta
1.5kpllimen mehu

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.

Texas Pete-kastike

Ainekset:

3.75kgTexas Pete -kastiketta
1.75kgsulatettua voita

Valmistusohje:
Sulata voi ja lisää Texas Pete -kastike. Lämmitä ja aja bamixilla.Tarjoile kevyesti lämmitettynä.