Nuudelitäytteinen lihapiirakka Hotteok


Pääraaka-aine: Jauhelihat

Taikina:

Ainekset:

1llämmintä vettä
0.014kgkuivahiivaa
0.1kgsokeria
1tlsuolaa
0.03lrypsiöljyä
0.6kgvehnäjauhoja

Valmistusohje:
Sekoita taikinan ainekset keskenään ja vaivaa 10 minuuttia. Anna levätä liinalla peitettynä 1 tunti. (Voi käyttää myös valmista pizzataikinaa). Mittaa taikinasta 60 g:n paloja. Kauli pyöreitä lätkiä ja lisää nuudelitäyte sisään. Nosta reunat päälle ja painele kiinni. Paista kippipannussa reilussa öljyssä kunnes pannukakut ovat rapeita ja kullanruskeita. Käännä, paina taikina tasaiseksi ja paista loppuun.

Liha-nuudelitäyte:

Ainekset:

0.4kgHK Naudan jauheliha 15-17 % (1927)
0.07lseesamiöljyä
0.5kgbataattinuudeleita
5kplporkkanoita
5kplvalkosipulinkynttä
2 pntkevätsipulia
0.075kgsokeria
0.15lsoijakastiketta
0.06kgCochujang korealaista chilitahnaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Leikkaa kasvikset juliennesuikaleiksi. Keitä nuudelit, jäähdytä ja leikkaa 5 sentin pätkiin. Ruskista jauheliha seesamiöljyssä ja yhdistä joukkoon keitetyt nuudelit sekä vihannekset. Lisää sokeri, soijakastike, chilitahna ja mustapippuri. Sekoita.