
Porsaan ribsit mallaskastikkeella ja hapankaalia
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat
Ainekset:
5 | kg | HK Viljaporsaan Ribs, kypsä, pakaste (7917) |
0.2 | l | punaviinikastiketta |
0.05 | l | balsamiviinietikkaa |
0.1 | kg | liotettuja kaljamaltaita |
Valmistusohje:
Liota kaljamaltaita kylmässä vedessä yksi tunti. Lisää balsamiviinietikka
kuumaan kattilaan ja keitä kunnes neste on
lähes haihtunut. Lisää joukkoon punaviinikastike ja valutetut sekä huuhdellut kaljamaltaat. Anna seoksen hautua,
kunnes rakenne on sakean siirappimaista. Kuumenna porsaan
ribsit uunissa 180 °C:ssa noin 10-15 minuuttia. Sivele
pinnat mallaskastikkeella ja tarjoa hapankaalin kanssa.