Rapeaa broilerin reisipalaa ja Janssonin perunoita

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Pihvit, pyörykät, mureke, siivet

Ainekset:

1.5kgKariniemen Kananpojan Rapea paneroitu Boneless Wing, kypsä, pakaste (7726)

Valmistusohje:
Kuumenna broilerin palat yhdistelmäuunissa tai rasvakeittimessä. (Kuumenna tuotteet uunissa +180 °C:ssa jäisenä 12-15 minuuttia, sulatettuna 8-10 minuuttia. Ohjeet ovat laitekohtaisia. Rasvakeittimessä jäisenä 1,5-2 minuuttia, sulatettuna 1-1,5 minuuttia).

Janssonin perunat

Ainekset:

0.05kgruskistettua voita tai rypsiöljyä
0.2kgsipulikuutioita
1.2kgperunakuutioita
0.7lkanalientä
0.3lkuohukermaa
0.1lmaitoa
0.05kganjovisfi leitä, hienonnettu
suolaa, mustapippuria
1kplsitruuna, viipaloitu
0.08kgkaprista

Valmistusohje:
Kuullota sipulit ja perunakuutiot rasvassa, lisää kanaliemi ja kerma, hauduta perunat kypsiksi. Mausta seos hienonnetulla anjoviksella ja ohenna tarvittaessa maidolla. Viimeistele sitruunalohkoilla sekä kapriksilla. Tarjoa perunat rapeiden broileripalojen kanssa.