Grillattua makkaraa ja kurpitsarisottoa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

1kgHK Camping® (5099) tai HK Parila Camping® (6061)

Valmistusohje:
Grillaa makkarat rapeiksi.

Paahdettu kurpitsa

Ainekset:

1.2kgkurpitsaa
oliiviöljyä
valkosipulia
timjamia

Valmistusohje:
Puolita kurpitsa, leikkaa toinen puolisko pitkiksi lohkoiksi ja laita uunivuokaan. Mausta suolalla, oliiviöljyllä, valkosipulilla ja timjamilla. Paahda lohkot uunissa 200 °C noin 10-15 minuuttia. Leikkaa toinen puolisko karkeaksi silpuksi ja ryöppää kypsäksi suolatussa vedessä. Valuta ja soseuta. Siirrä sivuun odottamaan risoton viimeistelyä.