Maakarin pyttipannu

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

0.6kgHK Maakarit® Bratwursti (5606)
0.01loliiviöljyä
0.15kgesikypsennettyä perunaa tai maa-artisokkaa
0.3kgmangoldia

Valmistusohje:
Leikkaa makkarat kolmeen osaan ja ruskista oliiviöljyssä. Lisää joukkoon lohkotut perunat sekä mangoldisilppu ja kuullota kevyesti. Mausta paistos suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.

Viimeistelyyn

Ainekset:

0.1kgpunajuurispaghettia, raaka
0.02loliiviöljyä
0.01lvalkoviinietikkaa
persiljaa

Valmistusohje:
Mausta raaka punajuurispaghetti (ohuita, pitkiä punajuurisuikaleita) oliiviöljyllä sekä viinietikalla. Lisää joukkoon karkeaksi revitty persilja ja nosta paistoksen päälle.