Jambalaya uunissa

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Broileri, Suikaleet, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Ainekset:

0.7kgKariniemen Kananpojan paistisuikale, miedosti suolattu (7477)
0.4kgHK Palvikuutio (4577)
1kgriisi, pitkäjyväinen
0.4kgmaissi, pakaste
0.4kgpaprikakuutio
0.2kgsipulikuutio, pakaste

Valmistusohje:
Mittaa riisi, broilerisuikaleet ja kinkkukuutiot GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.) Lisää maissit sekä paprika- ja sipulikuutiot.

Liemi:

Ainekset:

1.8lvesi
0.6kgtomaattimurska, maustettu
0.08kgpaprikapyree
0.03kgkanaliemi, vähäsuolainen
0.02kgCitrusmauste KNORR
0.004kgvalkosipulirouhe
mustapippuri
0.05llimemehu

Valmistusohje:
Sekoita kaikki liemen ainekset keskenään: vesi, tomaattimurska, paprikapyree kuivamausteet ja limemehu. Kaada liemi vuokaan ja sekoita. Kypsennä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla +100 °C:ssa 20 minuuttia. Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla +160 ºC:ssa (50% höyry) noin 15-20 minuuttia, kunnes ruoka on kypsää.

Lisäksi:

Ainekset:

0.2kgkatkarapu, pakaste
0.02kgkevätsipuli

Valmistusohje:
Sekoita joukkoon sulaneet katkaravut. Koristele kevätsipulilla tai lehtipersiljalla sekä limelohkoilla.