Kalkkuna-juuresvuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 260 g
Pääraaka-aine: Suikaleet
Ainekset:
0.7 | kg | Kivikylän Pulled Turkey (7116) |
1.5 | kg | punajuurisuikale, pakaste |
0.8 | kg | juuressuikalesekoitus, pakaste |
0.2 | kg | ohrasuurimo, rikottu, esikypsytetty |
Valmistusohje:
Lado punajuuri- ja juuressuikaleet,
ohrasuurimot ja kinkkukuutiot GN -
vuokiin. Sekoita raaka-aineet. (20
annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65
mm GN-vuokaa).
Liemi:
Ainekset:
1.4 | l | vesi |
0.12 | kg | Vaalea peruskastike |
0.8 | l | ruokakerma 15 %, laktoositon |
0.035 | kg | lihaliemi |
0.04 | kg | välimeren yrttisekoitus |
0.02 | kg | Viispippuri, rouhittu |
Valmistusohje:
Sekoita kylmä vesi ja Peruskastike.
Lisää ruokakerma ja mausteet.
Kaada liemi kasvisten päälle.
Kypsennä punajuurilaatikko
170 °C:n lämpötilassa
yhdistelmäpaistolla noin 50 - 60 minuuttia.