Kalkkuna-juuresvuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 260 g
Pääraaka-aine: Suikaleet

Ainekset:

0.7kgKivikylän Pulled Turkey (7116)
1.5kgpunajuurisuikale, pakaste
0.8kgjuuressuikalesekoitus, pakaste
0.2kgohrasuurimo, rikottu, esikypsytetty

Valmistusohje:
Lado punajuuri- ja juuressuikaleet, ohrasuurimot ja kinkkukuutiot GN - vuokiin. Sekoita raaka-aineet. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).

Liemi:

Ainekset:

1.4lvesi
0.12kgVaalea peruskastike
0.8lruokakerma 15 %, laktoositon
0.035kglihaliemi
0.04kgvälimeren yrttisekoitus
0.02kgViispippuri, rouhittu

Valmistusohje:
Sekoita kylmä vesi ja Peruskastike. Lisää ruokakerma ja mausteet. Kaada liemi kasvisten päälle. Kypsennä punajuurilaatikko 170 °C:n lämpötilassa yhdistelmäpaistolla noin 50 - 60 minuuttia.