
Broileri-kurpitsacurry
Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat
Ainekset:
2 | kg | Kariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu paistileike (7636) |
0.1 | l | rypsiöljy |
0.75 | kg | sipulikuutio |
0.05 | kg | valkosipuli, hienonnettu |
0.035 | kg | juustokumina |
0.035 | kg | korianteri, jauhettu |
0.05 | kg | kurkuma |
0.01 | kg | chilihiutale |
1.5 | l | kanaliemi |
2.5 | kg | kurpitsalohko |
1 | l | kookosmaito |
0.8 | kg | tomaattimurska |
Valmistusohje:
Freesaa sipulit ja mausteet rypsiöljyssä. Lisää kurpitsalohkot ja kuullota vielä 5 minuuttia. Lisää kanaliemi, tomaattimurska ja kookosmaito. Anna hautua, kunnes kurpitsalohkot ovat kypsiä. Lämmitä paistileikkeet pakkauksessaan ja lisää ne liemineen kastikkeen joukkoon. Kuumenna tarjoilulämpötilaan ja viimeistele limemehulla sekä tuoreella korianterilla. Tarjoa esimerkiksi villiriisin kanssa.
(2 kg broileria reseptistä saanto 1/1 GN (65mm)