
Jauheliha-punajuuribolognese
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Jauhelihat, Kypsät lihat
Ainekset:
2 | kg | HK Ruskistettu Naudan jauheliha (7663) |
0.1 | l | rypsiöljy |
0.75 | kg | sipulikuutio |
0.05 | kg | valkosipulimurska |
0.01 | kg | mustapippuri |
0.02 | kg | timjami, kuivattu |
1.5 | kg | punajuuriraaste |
1.2 | kg | tomaattimurska |
suola |
Valmistusohje:
Kuullota sipulit ja mausteet rypsiöljyssä. Lisää joukkoon punajuuriraaste ja jatka kuullottamista, kunnes punajuuri pehmenee. Yhdistä joukkoon kypsä jauheliha sekä tomaattimurska ja hauduta noin 20-30 minuuttia. Tarjoa kokojyväpastan, rucolan ja juustoraasteen kanssa.