Currymakkarat

Annosmäärä:
Annoskoko: 270 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

2.25kgHK Iso Uunimakkara (6468) tai HK Uunimakkara (6029)
0.1lrypsiöljy
1kgsipulisuikale
0.5kgporkkanasuikale
0.01lcurryjauhe
2kplvalkosipulinkynsi
0.05lsinappi
1llihaliemi
maissitärkkelys

Valmistusohje:
Laita makkarat GN-vuokaan. Valmista currykastike. Kuullota sipuli- ja porkkanasuikaleet rasvassa yhdessä curryjauheen kanssa. Lisää joukkoon lihaliemi. Anna hautua kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Mausta sinapilla ja suurusta maissitärkkelyksellä. Kaada seos makkaroiden päälle. Kuumenna yhdistelmäuunissa +160 ° kunnes makkaran sisälämpötila on +75 C. Tarjoa esimerkiksi perunasoseen kera.