Kalkkuna-pekonipasta


Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kalkkuna, Kypsät lihat

Ainekset:

1kgKariniemen Kalkkunan fileesuikale, miedosti suolattu (7341)
Paprikajauhe
Curry
Valkosipulijauhe
0.200kgHK Savupekonikuutio, käyttövalmis, pakaste (7499)
0.100kgPorkkanajulienne
0.200kgParsakaalilastu
0.400kgKerma 15%-35%
0.030kgMaissitärkkelys
Korianteri
Kevätsipuli

Valmistusohje:
Kuullota sipulit kattilassa öljyssä, lisää porkkanasuikaleet ja pekoni. Mausta kalkkunasuikaleet tilkalla oliiviöljyä, paprikalla, currylla ja valkosipulijauheella, lisää kattilaan. Sekoita maissitärkkelys kerman joukkoon ja lisää kanojen sekaan. Lisää lopuksi parsakaalit ja viimeistele tuoreilla yrteillä. Tarjoa pastan kanssa.