Broileria saltimbocca

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

1.5kgKariniemen Kananpojan Fileepihvi, miedosti suolattu (2794)
0.005kgMustapippuri
Suola
0.005kgSalvianlehti
0.08kgHK Rypsiporsas® Gourmet Ilmakuivattu kinkku (5453)
0.06kgVehnäjauho
0.05kgOliiviöljy
0.05kgVoi

Valmistusohje:
Mausta fileepihvit suolalla ja mustapippurilla. Laita niiden päälle salvianlehdet ja ilmakuivattu kinkkuviipale. Painele tai nuiji pinta tasaiseksi. Jauhota leikkeet varovasti vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy ja voi paistotasolla. Paista leikkeitä noin neljä minuuttia/puoli. Tarjoa punaviinikastikkeen kanssa.