Jogurtti-timjamibroileria

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

1.5kgKariniemen Kananpojan Fileepihvi, miedosti suolattu (2794)
Suola
0.005kgValkosipulinkynsi
0.025kgPersilja
0.5kgKreikkalainen jogurtti, maustamaton
Timjami
0.08lOliiviöljy
Mustapippuri

Valmistusohje:
Mausta fileepihvit suolalla ja levitä uunipellille. Hienonna valkosipuli ja persilja, riivi timjami ja sekoita ainekset jougurtin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sivele jogurttimarinadi broilerien pinnalle ja kypsennä yhdistelmäuunissa +180 °C:ssa kunnes sisälämpö on +70 °C. Paahda pinta salamanterissa tai kuumassa uunissa. Tarjoa kapriksella maustetun perunasoseen kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet