Porsaanniskaa neljällä tapaa


Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

2kgHK Viljaporsaan niska (1625)
0.015kgSuola

Valmistusohje:
Mausta liha suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa 80 asteessa 12 tuntia. Jäähdytä ja sivele pintaan valitsemasi glaseeraus.

Mallasglaseeraus

Ainekset:

0.080kgSokeri
0.005kgSuola
0.200kgVesi
0.050kgValkoviinietikka
0.050kgKaljamallas, liotettu

Valmistusohje:
Yhdistä ainekset kattilassa ja keitä puuromaiseksi kastikkeeksi. Sivele glaseeraus esikuumennetun lihan pinnalle ja karamellisoi kuumassa uunissa.

BBQ-glaseeraus

Ainekset:

Bourbon BBQ

Valmistusohje:
Sivele BBQ-kastike lihan pintaan ja karamellisoi kuumassa uunissa.

Yrttiglaseeraus

Ainekset:

Kananmunanvalkuainen, vaahdotettu
Sinapinsiemen, friteerattu
Yrttimix, friteerattu

Valmistusohje:
Grillaa lihan pinta ja sivele valkuaisvaahdolla. Ripottele pinnalle reilusti friteerattuja yrttejä ja sinapinsiemeniä.