Korean Bulgogi Burger


Pääraaka-aine: Jauhelihat

Ainekset:

1.5kgHK Naudan jauheliha 17 % (3679)
10kplHampurilaissämpylä
0.12kgKananmuna
0.1kgPankojauho
0.15kgValkokaalta, julienne
0.6kgKananmuna, paistettu
0.12Bulgogi kastike

Valmistusohje:
Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Muotoile pihveiksi. Leivitä pihvit kananmunassa ja pankojauhoissa. Paista pannulla tai parilalla haluttuun kypsyysasteeseen. Paahda sämpylät ja sivele leikkauspinnat Cochujang majoneesilla. Kuumenna bulgogikastike ja levitä pihvien pinnalle. Kokoa hampurilaiset ja tarjoa ranskanperunoiden kera.

Cochujang majoneesi

Ainekset:

0.04lCochujang chilitahna
0.2lMajoneesi

Valmistusohje:
Sekoita majoneesi ja chilitahna keskenään.