Italialainen broileri

Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan Paistinleike, miedosti suolattu (2210)
Oliiviöljy
0.3kgPunasipuli, suikale
0.05kgValkosipuli, hienonnettu
0.4kgPunainen paprika
0.4kgKeltainen paprika
0.2kgTomaattipyree
0.8kgTomaattimurska
1.2lKanaliemi
0.05kgOregano, tuore
0.03kgTimjami, tuore
0.5kgKidneypapu, kypsä
0.3kgKesäkurpitsa
0.03kgSokeri
0.05kgBasilika, tuore
Suola
Mustapippuri
Valkoviinietikka tai vaalea balsamico

Valmistusohje:
Paista paistinleikkeet, sipulisuikaleet ja hienonnettu valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree ja jatka freesaamista. Lisää kahdeksaan osaan leikatut paprikat, timjami, oregano, tomaattimurska sekä kanaliemi. Keitä 10 minuuttia. Lisää huuhdellut kidneypavut, kesäkurpitsapalat ja hauduta vielä 10-20 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja etikalla. Viimeistele silputulla basilikalla. Tarjoa lisänä tuoretta maalaisleipää.