Serkon tulisuudelma ja paahdettua munakoisoa


Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

1.5kgHK Maakarit® Serkon Tulisuudelma (5653)
1.5kgMunakoiso

Valmistusohje:
Grillaa makkarat. Pistä hammastikulla munakoisojen pintaan muutama reikä ja grillaa miedolla lämmöllä pehmeiksi noin 20-25 minuuttia välillä käännellen.

Kastike

Ainekset:

0.05lVesi
0.05kgRuokokidesokeri
0.05lKalakastike
0.1lLimemehu
0.02kgVihreä chili

Valmistusohje:
Kiehauta vesi ja sokeri siirapiksi ja jäähdytä. Lisää sokeriliemen joukkoon kalakastike, limemehu ja hienonnettu chili.

Ainekset:

0.4kgkananmuna
0.1kgsalottisipuli, ohuiksi siivuiksi leikattuna
Paahdettua sipulia
Kuivattuja katkarapuja
Paahdettuja valkosipulilastuja
Paahdettuja valkosipulilastuja

Valmistusohje:
Kokoa annos, leikkaa kypsä munakoiso isoiksi lohkoiksi ja sekoita joukkoon kastiketta. Rouhi joukkoon kypsä kananmuna sekä salottisipulisilppu. Sekoita paahdettu sipuli, kuivatut katkaravut ja valkosipulilastut karkeaksi rapeaksi rouheeksi ja lisää munakoisosalaatin pinnalle. Tarjoa grillatun makkaran kanssa.