Grillattua kananpojan reisipalaa, sitruunaruohodressingiä ja kesäkurpitsasalaattia

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan reisipala luulla, miedosti suolattu (2836)
0.8kgkesäkurpitsasuikale
0.3kgmansikka, lohkottuna
1/4pntMinttu
Mustapippuria
Suola

Valmistusohje:
Kypsennä reisipalat grillissä tai uunissa. Sekoita salaattiainekset keskenään.

Sitruunaruohodressing

Ainekset:

3kplSitruunaruoho
0.02kgInkivääri, raastettu
0.1lRypsiöljy
0.01kgVihreä chili, hienonnettu
2kplLimen mehu ja raastettu kuori
0.1kgkevätsipuli, hienonnettu
mustapippuri

Valmistusohje:
Poista sitruunaruohosta kovat uloimmat kerrokset ja hienonna pieneksi silpuksi. Lisää joukkoon loput ainekset. Lisää dressingiä salaattiin muutama lusikallinen, ja sivele sitä broilerin pintaan. Kokoa annos tarjolle.