Grillattua porsaan sisäfileetä, punaista misotahnaa ja paahdettua seesamiöljyä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

1.5kgHK Viljaporsaan sisäfilee (1727)
0.05kgPunainen misotahna
0.03kg Ruokokidesokeri
Chililastu
Rypsiöljyä

Valmistusohje:
Sekoita misotahna, sokeri ja chililastut tahnaksi. Leikkaa porsaan sisäfilee reiluiksi paloiksi ja lisää joukkoon misotahnaseos. Annostele lihat varrastikkuihin. Sivele vartaat öljyllä ja grillaa kypsäksi. Porsaan sisäfilee pysyy mehukkaana, kun sisälämpö on noin +65 °C.

Hummus

Ainekset:

0.5kgKikherne, kypsä
0.1lOliiviöljy
0.05kgTahini-seesamitahna
0.03kgPaahdettu seesamiöljy
0.02kgHunaja
0.01 kgPaahdettu seesaminsiemen

Valmistusohje:
Mittaa hummuksen ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi tahnaksi. Kokoa annos ja viimeistele annos rouhituilla maapähkinöillä, versoilla ja chilillä.