Lammaspyörykät ja linssichili

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Lammas, riista, Pihvit, pyörykät, mureke, siivet

Ainekset:

1.250kgHKScan Pro Lammaspyörykkä, paistovalmis, pakaste (6901)
0.05loliiviöljy
0.3kgsipulikuutio
0.05kgvalkosipulimurska
0.1kgselleri
0.2kgpaprikakuutio
0.015kgjalapeno
juustokumina
chilijauhe
oregano
laakerinlehti
0.3kgtomaattimurska
0.03lkanaliemijauhe
1lvesi
0.25kglinssi, vihreä

Valmistusohje:
Laita jäiset lammaspyörykät Gn-vuokaan ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla +150 °C noin 20 minuuttia. Kuullota vihannekset ja mausteet oliiviöljyssä. Lisää tomaattimurska, kanaliemi sekä liotetut, valutetut linssit. Anna seoksen hautua, kunnes linssit ovat kypsiä. Kaada muhennos vuokaan pyöryköiden päälle ja kuumenna. Tarjoa pataruokana ohuen leivän, juustoraasteen ja tomaattisalsan kanssa. Tarjoa lisänä Khobez -leipää tai vehnätortilloja sekä juustoraastetta ja tomaattisalsaa.