Tokio style merileväsalaattia ja grillattua kananpoikaa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Erityisruoka: Laktoositon, Vähälaktoosinen

Ainekset:

1kgKariniemen Kananpojan Ohutfilee, miedosti suolattu (2545)
0.5kgRaitajuuriviipale (1-2 mm)
0.3kgMerilevä (Wagame)
0.4kgPunakaalisuikale
0.4kgMungpavun itu
0.03kgPunainen chili
0.5kgKirsikkatomaatti, puolitettuna

Valmistusohje:
Grillaa broilerin ohutfileet kypsäksi ja viipaloi. Leikkaa kuoritut raitajuuret ja punakaali ohuiksi viipaleiksi ja laita jääveteen. Huuhdo merilevästä ylimääräinen suola pois ja tarkista maku. Yhdistä ainekset salaatiksi.

Kastike

Ainekset:

0.05lOliiviöljy
0.1lSoijakastike
0.05lOmenaviinietikka

Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset ja mehusta salaatti sillä. Tarjoa lisänä paahdettua tattaria ja viimeistele korianterinversoilla.