Paahdettua kananpoikaa ja harissaherneitä

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Broileri

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan Kypsä reisipala luulla, miedosti suolattu (7635)
0.05loliiviöljy
0.02kgvalkosipuli
korianterinsiemen
juustokumina
mustapippuri
0.5kgkikherne, kypsä
0.05kgtomaattilohko
0.02kgharissa -maustetahna
1lkanaliemi

Valmistusohje:
Sekoita mausteet ja oliiviöljy tahnaksi. Pyöräytä reisipalat mausteseoksessa ja laita uunivuokaan. Valuta kikherneet ja sekoita harissatahnan sekä tomaattilohkojen kanssa. Annostele seos uunivuokaan broileripalojen päälle. Lisää lopuksi kanaliemi. Kuumenna ruoka yhdistelmäuunissa +165 °C kunnes pinta ruskistuu ja ruuan sisälämpötila on +70 °C.

Ainekset:

0.2kgfetajuusto
0.05kgkermaviili
0.02kgjalapeno, hienonnettu

Valmistusohje:
Valmista dippikastike sekoittamalla fetajuusto, hienonnettu jalapeno ja kermaviiili tasaiseksi kreemiksi.