Karitsamureke tuorejuusto-pestotäytteellä

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g
Pääraaka-aine: Lammas, riista

Ainekset:

1kgTamminen Luomu Karitsan jauheliha, pakaste (3293)
0.2kgsipulikuutio
voi tai rypsiöljy
0.015kgsuola
mustapippurirouhe
timjami
3kplkananmuna

Valmistusohje:
Ruskista sipulit, mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla. Jäähdytä. Sekoita sipuliseos ja kananmunat jauhelihan joukkoon. Muotoile lihamurekkeeksi uunivuokaan. Tee murekkeeseen pituussuunnassa 2 cm syvä ura täytettä varten. Kypsennä yhdistelmälaitteessa +165 °C kunnes murekkeen sisälämpö on +65 °C ja pinta ruskistunut. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa lisänä etikkavihanneksia ja paahdettua perunaa.

Täyte

Ainekset:

0.1kgranskankerma
0.1kgsulatejuusto
0.025kgpestokastike
0.025kgDijon sinappi

Valmistusohje:
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja annostele murekkeen päälle.