Karitsan jättipullat kauralla

Annosmäärä:
Annoskoko: 175 g
Pääraaka-aine: Lammas, riista, Pekonit

Ainekset:

1kgTamminen Luomu Karitsan jauheliha, pakaste (3293)
0.2kgsipulikuutio
voi tai rypsiöljy
0.01kgsuola
mustapippurirouhe
1tltimjami
1tlrosmariini
3kplkananmuna
0.1kgDijon sinappi
0.3kgHKScan Pro Kypsä pekoni (4620)
0.1kgvoi
0.05kgkaurahiutale

Valmistusohje:
Ruskista sipulit, mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla. Jäähdytä. Sekoita sipuliseos, kananmunat, kuutioitu pekoni ja sinappi jauhelihan joukkoon. Muotoile taikinasta reilun tennispallon kokoisia pyöryköitä uunivuokaan. Paina jokaisen annoksen pinnalle voinokare ja ripottele päälle kaurahiutaleita. Kypsennä pyörykät yhdistelmäuunissa +175 °C kunnes sisälämpö on +65 °C ja pinta on kauniisti ruskistunut. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa lisänä esimerkiksi paahdettua parsaa.