Chorizo-broileripata

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Broileri, Makkarat, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Ainekset:

4kgKariniemen Kananpojan Paistileike, kypsä, miedosti suolattu (7636)
0.01kgsavupaprikajauhe
1kgHK Maakarit® Katalonian Carlos (5553)
0.5kgsipulikuutio
0.5kgpaprikakuutio
0.05kgchili, tuore
0.05llimemehu
0.05kgfariinisokeri
0.45kgkidneypapu, valutettu
1.5kgtomaattimurska
0.3kgValio Créme Fraîce, laktoositon

Valmistusohje:
Lado broilerin paistileikkeet GN-vuokaan ja mausta savupaprikajauheella. Kuutio makkarat. Keitä ainekset kastikkeeksi pois lukien ranskankerma. Kaada kastike broilerien päälle ja anna hautua +150 °C:ssa noin puoli tuntia. Lisää ranskanakerma ja kuumenna.