
Crispy chicken bowl
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Broileri, Pihvit, pyörykät, mureke, siivet
Ainekset:
0.9 | kg | Kariniemen Kananpojan Rapea paneroitu sisäfilee, kypsä, pakaste (7941) |
0.1 | kg | Belugalinssi |
0.1 | kg | Kvinoa |
0.5 | l | kanaliemi |
suolaa | ||
0.2 | l | herne |
0.2 | kg | porkkanasuikale |
0.1 | kg | jääsalaatti |
0.2 | kg | miniluumutomaatti |
vesikrassi |
Valmistusohje:
Kuumenna broilerin sisäfileet rasvakeittimessä tai uunissa 175 °C noin 10 minuuttia. Huuhtele linssit ja kvinoa. Keitä erikseen pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa kanaliemessä tai vedessä, jäähdytä.
Kokoa salaattiainekset vadille ja tarjoa veriappelsiinivinegretin kanssa.
Veriappelsiinivinegretti
Ainekset:
0.1 | l | sitrusvinegretti |
0.05 | l | veriappelsiinimehu (pakaste) |
Valmistusohje:
Sekoita vinegretin ainekset keskenään.