Gourmet Juhlakinkkua, kahden sinapin kastiketta ja punajuuri-vuohenjuustoblinejä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Erikoislihavalmisteet, Muut valmisruuat

Ainekset:

1.2kgHK Rypsiporsas® Gourmet Juhlakinkku, viipaloitu (5464)

Kastike

Ainekset:

1lruskeakastikepohja
0.08kgmieto sinappi
0.05kgDijonsinappi
0.05kgmustaherukkahillo
0.2lkuohukerma
suola

Valmistusohje:
Kuumenna kastikepohja ja sekoita joukkoon sinapit, mustaherukkahillo sekä kerma. Kiehauta ja tarkista maku.

Hernerouhe

Ainekset:

0.6kgpakasteherne
0.04kgpersilja
0.008kgsuola
0.1kgCreme Fraiche

Valmistusohje:
Aja kutterissa 1/3 herneistä karkeaksi rouheeksi. Yhdistä loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.

Punajuuri-vuohenjuustoblinit

Ainekset:

1kgHK Paistovalmis Punajuuri-vuohenjuustopaistos, pakaste (7919)
0.08kgTattarijauho
0.08kgVehnäjauho
0.015kgSuola
0.1kgKananmunan keltuainen
0.16kgKananmunan valkuainen

Valmistusohje:
Sekoita jauhot punajuuri-vuohenjuustomassan joukkoon ja anna saostua 30 minuuttia. Lisää keltuaiset ja nostele sekaan vaahdotettu valkuainen. Paista blinit voi-öljyseoksessa rapeiksi.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet