Makkara-linssipaistos

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

0.8kgHK Maakarit® Perinnemakkara (5664)
0.5kgmusta linssi
0.2kgpunasipulilohkot
1llihaliemi, vähäsuolainen
1pntRucola (50 g)
0.05kgParmesanjuusto, raastettu

Valmistusohje:
Huuhdo linssit kylmällä vedellä ja kaada uunivuokaan. Lisää joukkoon makkarat reiluina paloina sekä punasipulilohkot. Kaada päälle lihaliemi ja kypsennä yhdistelmäuunissa +180 °C noin 40 minuuttia. Hienonna rucola ja juusto karkeaksi silpuksi ja ripottele seos linssipaistoksen pinnalle. Tarvittaessa juustoseoksen voi gratinoida kuumassa uunissa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet