
Broileripyörykät punaisessa currykastikkeessa
Annosmäärä:
Annoskoko: 280 g
Pääraaka-aine: Broileri, Pihvit, pyörykät, mureke, siivet
Ainekset:
1 | kg | Kariniemen Kananpojan pyörykkä (2353) |
0.05 | l | rypsilöljy |
0.1 | kg | sipulisuikale |
0.05 | kg | valkosipuli, hienonnettu |
0.04 | kg | punainen currytahna |
1 | l | kanaliemi |
0.5 | l | kookosmaito |
(Maissitärkkelys) | ||
0.6 | kg | wokkivihannes |
0.1 | l | limemehu |
korianteri | ||
limelohkot |
Valmistusohje:
Kuullota sipulit ja currytahna rypsiöljyssä. Lisää pyörykät, kanaliemi ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta halutessasi. Lisää wokkivihannekset ja hauduta 10-15 minuuttia. Viimeistele limemehulla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoa lisänä mausteista riisiä.
Mausteinen riisi
Annoskoko: 125 g
Ainekset:
0.2 | kg | sipulisuikale |
0.05 | l | rypsiöljy |
4 | kpl | tähtianis |
fenkolinsiemen | ||
maustepippuri | ||
neilikka | ||
1 | kg | Jasminriisi, kypsä |
Valmistusohje:
Ruskista sipulit öljyssä. Lisää mausteet ja esikypsennetty riisi. Kuumenna ja tarkista maku.